afspraak maken tandarts whiteline.png
Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
U bevindt zich hier: Afspraken » Afspraken

Afspraken

Om een afspraak voor een consult te maken is het gebruikelijk dat u de praktijk belt. Los van het feit dat u dan uw voorkeurstijden door kunt geven kan de receptioniste ook al met u inhoudelijk op het consult in gaan waardoor het consult of wellicht de behandeling beter gepland kan worden. Ook kan de behandelaar zich beter voorbereiden als hij of zij weet wat er ongeveer gedaan moet worden. Vervolgafspraken worden meestal gemaakt voordat u de praktijk verlaat.

Het is de gewoonte bij Whiteline dat u de afspraak voor een halfjaarlijkse controle alvast maakt als u de controle net heeft gehad. Zo kunnen we rekening houden met uw voorkeurstijd, kunnen we eventueel een combi-afspraak met de afdeling Mondhygiëne & Preventie maken en zorgen we er zo voor dat voor uw gebitsgezondheid de controle ook tweemaal per jaar gedaan wordt.

Heeft u een afspraak gemaakt en kan deze onverhoopt niet doorgaan, geef dit dan tijdig aan ons door. Wij verzoeken u dit uiterlijk 48 uur van te voren telefonish of per mail aan ons doorgeven. Indien u dit niet tijdig heeft aangegeven of een afspraak niet bent nagekomen, zullen wij de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Mocht u vaker niet komen dan gaan wij een gesprek met u aan om te kijken waar de oorzaak ligt. Wellicht kunen wij iets doen om u te helpen hierin. Bij veelvuldig niet nakomen van de afspraken zijn we helaas genoodzaakt afscheid te nemen.

Herinneringsservice

De serviceverlening van Whiteline proberen we zo goed mogelijk te doen. Zo ontvangt u tenminste twee dagen voordat uw afspraak plaatsvindt een herinnering per sms of per e-mail. Het is daarom belangrijk dat uw juiste e-mail en/of mobiele telefoonnummer bij Whiteline bekend is.

De herinnering is vanuit Whiteline een extra service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Mocht u geen herinnering ontvangen hebben, betekent dit niet dat uw afspraak niet doorgaat, maar neemt u in dit geval contact met ons op ( 030-6351151).

Weet u uw afspraak niet meer? Of heeft u uw agenda bij het maken van de afspraak niet meegenomen?

De receptionste kan uw afspraak naar u mailen of per sms naar uw mobiele telefoon sturen.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur 
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


 

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. 

Neem direct contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen.