kwaliteit in zorgverlening tandarts whitelines.png
Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
U bevindt zich hier: Patiënteninfo » Kwaliteit in Zorgverlening

Kwaliteit in Zorgverlening

Tandheelkundig Centrum Whiteline streeft naar maximale kwaliteit in zorgverlening en communicatie:

  • Onze tandartsen en mondhygiënisten staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandheelkunde (KRT) en het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).
  • Door opleiding en nascholing bieden onze medewerkers u een efficiënt en een actueel wetenschappelijk onderbouwde behandeling.
  • Wij werken volgens protocollen die zijn opgesteld op wetenschappelijke basis. Deze worden doorlopend bijgesteld naar aanleiding van de meest recente literatuur, welke veelal verschijnt uit de hand van Europese universiteiten.
  • Onze praktijk is voorzien van de meest moderne en geavanceerde apparatuur. Protocollen voor hygiëne, sterilisatie en onderhoud zorgen voor het optimaal en veilig functioneren daarvan.
  • Wij werken volgens de zogenaamde WIP-richtlijnen. W.I.P. betekent Werkgroep Infectie Preventie en is een Nederlands Kader met betrekking tot de sterilisatieprocedures. Whiteline voldoet uiteraard geheel aan deze wettelijke eisen.
  • Overleg tussen de behandelaren en uzelf geeft u een grote kans op de juiste behandelkeuze. Uiteraard werken wij altijd mee aan een verzoek tot een second opinion, alhoewel een echte second opinion u niet met ons overlegt maar gewoon doet.
  • Regelmatig teamoverleg zorgt voor de nodige coördinatie van uw behandeling in onze praktijk.
  • Middels schriftelijke en eventuele mondelinge verslaglegging streven wij naar een optimale communicatie tussen de behandelaren binnen Whiteline, wat uw behandeling ten goede komt.
  • Onze assistenten en receptiemedewerkers doen hun uiterste best om u op vriendelijke wijze van dienst te zijn. Met uw vragen kunt u gerust bij hen terecht. Mocht u erg tegen de behandeling opzien kunt u dat aan een ieder van ons melden.
  • Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden via deze website, bij de receptie, assistenten en/of de behandelaar.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur 
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


 

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. 

Neem direct contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen.