Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten  |   030-6351151  |   info@whiteline.nl
Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
U bevindt zich hier: Afspraken » Inschrijven

 

Inschrijven kan telefonisch, via de website, via e-mail en op de praktijk.

U bent meer dan welkom!

U kunt bij ons ook terecht voor een afspraak alleen bij de mondhygiënist of preventieassistent. Om uw aanmelding te bespoedigen, te vergemakkelijken en fouten uit te sluiten, vragen wij u uw gegevens hieronder in te vullen. Voor elk familielid die bij ons patiënt wil worden, moet een apart formulier ingevuld worden.

Na het ontvangen van uw aanmelding zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een controle/intakegesprek. Bij uw eerste afspraak vragen wij u vriendelijk uw legitimatiebewijs mee te nemen, dit mag ook uw rijbewijs zijn. Daarnaast vragen wij u ook de gegevens en/of foto's van uw vorige tandarts naar ons toe te laten sturen. Deze kunt u door uw vorige tandarts laten e-mailen via Zorgmail (ons zorgmailadres is; tandheelkundigcentrumwhiteline@zorgmail.nl) of naar info@whiteline.nl. Desgewenst vragen wij de informatie bij uw tandarts op. Daarvoor hebben wij wel een email van u nodig waarin u dat ons verzoekt.

 

INSCHRIJFFORMULIER 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
Kalender
*:
*:
*:
*:
*:
*:
:

Patiënt worden

Wij staan open voor nieuwe patiënten.
Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Mondhygiëne-afdeling

Preventie en mondhygiëne zijn belangrijk als u uw gebit lang wilt behouden. Tandsteen en onstoken tandvlees zijn funest voor uw gebit.

Pijn/spoed

Heeft u met spoed een tandarts in Houten nodig? Neem telefonisch contact met ons op, we zijn er iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur. 

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur 
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


 

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.