inschrijven whitelines.png
Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
U bevindt zich hier: Afspraken » Inschrijven

Inschrijven kan telefonisch, via de website, via e-mail en op de praktijk.

U bent meer dan welkom!

U kunt bij ons ook terecht voor een afspraak alleen bij de mondhygiënist of preventieassistent. Om uw aanmelding te bespoedigen, te vergemakkelijken en fouten uit te sluiten, vragen wij u uw gegevens hieronder in te vullen. Voor elk familielid die bij ons patiënt wil worden, moet een apart formulier ingevuld worden.

  • Na het ontvangen van uw aanmelding zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een controle/intakegesprek. Bij uw eerste afspraak vragen wij u vriendelijk uw legitimatiebewijs mee te nemen, dit mag ook uw rijbewijs zijn.
  • Daarnaast vragen wij u ook de gegevens en/of foto's van uw vorige tandarts naar ons toe te laten sturen. Deze kunt u door uw vorige tandarts laten e-mailen via Zorgmail (ons zorgmailadres is; tandheelkundigcentrumwhiteline@zorgmail.nl) of naar info@whiteline.nl. Desgewenst vragen wij de informatie bij uw tandarts op. Daarvoor hebben wij wel een e-mail van u nodig waarin u dat ons verzoekt.

 

INSCHRIJFFORMULIER 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
Kalender
*:
*:
*:
*:
:

Patiënt worden

Zoekt u een tandarts in Houten? Wij staan open voor nieuwe patiënten. Neemt u contact met ons op om een afspraak te maken.

Mondhygiëne-afdeling

Preventie en mondhygiëne zijn belangrijk als u uw gebit lang wilt behouden. Tandsteen en onstoken tandvlees zijn funest voor uw gebit.

Pijn/spoed

Heeft u met spoed een tandarts in Houten nodig? Neem telefonisch contact met ons op, we zijn er iedere werkdag van 08:00 tot 17:00 uur. 

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur 
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


 

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.