huisregels whitelines.png
Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
U bevindt zich hier: Patiënteninfo » Huisregels

Huisregels

Welkom bij Tandheelkundig Centrum Whiteline. Om voor iedereen een aangename en ook noodzakelijke werkomgeving te creëren hebben we enkele huisregels opgesteld. Het zijn regels zowel voor personeel als voor u. Uiteraard heeft u ook rechten.

Communicatie

We proberen in de praktijk om een prettige wijze met elkaar te communiceren. Dat geldt voor iedereen in de praktijk zowel voor personeel, leveranciers als voor u.

In de praktijk

 • Desgewenst moet u zich in onze praktijk voor de inschrijving kunnen legitimeren. 
 • Het is niet toegestaan ongevraagd beeld en/of geluidopnames te maken in de praktijk. 
 • Agressief gedrag en geweld leiden tot onmiddellijke uitschrijving.

Administratief

Wanneer er veranderingen zijn in uw persoonlijke gegevens, zoals wijzigingen in verzekering, gezondheid, adres, telefoon, email, huisarts, medicijngebruik, etc. dan wordt u verzocht u deze aan ons door te geven. Wij behouden ons het recht om patiënten die regelmatig hun afspraak niet nakomen of hun rekeningen niet betalen uit te schrijven.

Roken, huisdieren en mobiele telefoon

Vanzelfsprekend is het in onze praktijk niet toegestaan om te roken. Ook het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden. Tevens verzoeken wij u, uw mobiele telefoon op stil te zetten, maar niet te telefoneren in onze praktijk.

Klachten

Tandheelkundig Centrum Whiteline doet zijn uiterste best u naar tevredenheid te helpen. Heeft u toch een klacht? Laat het ons dan weten. Wij zullen ons best doen om uw klacht zorgvuldig met u te bespreken en naar tevredenheid op te lossen.

   Aansprakelijkheid

   Waakt u zelf over uw eigendommen. Tandheelkundig Centrum Whiteline is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van uw eigendommen. Wij adviseren u dan ook om uw eigendommen niet onbewaakt achter te laten.

   Contact

   Van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur t/m 17.00 uur zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 030-6351151. 

   Goede ideeën of aanmerkingen

   Graag zouden wij vanuit de patiënten ook suggesties, ideeën, op- of aanmerkingen ontvangen naar aanleiding van een behandeling, de wachtkamerinrichting, praktijkorganisatie of andere zaken welke uw aandacht hebben. Goede ideen maar ook aanmerkingen welke wij verwezelijken en/of uitvoeren ontvangt u van ons een leuke attentie.

   Openingstijden

   Maandag 08:00 - 17:00 uur
   Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
   Woensdag 08:00 - 17:00 uur 
   Donderdag 08:00 - 17:00 uur
   Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
   Zaterdag Gesloten
   Zondag Gesloten


    

   We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. 

   Neem direct contact met ons op

   email address:
   Homepage:
   URL:
   Comment:

   *:
   *:
   *:
   *:
   Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen.