over ons whitelines tandartspraktijk.png
Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
U bevindt zich hier: Over ons

Over Ons

Het begint met enthousiasme en werkplezier,

dan ontstaat er een gedreven team met passie waar alle hiernavolgende punten uit voort komen. Behalve de kwaliteit want die moet er gewoon zijn. Hoewel de kwaliteit natuurlijk ook positief beïnvloed wordt door enthousiasme en gedrevenheid.

Goede kwaliteit,

lijkt vanzelfsprekend maar is het niet, Gedegen opleiding, nascholing en onderlinge kennisuitwisseling zijn noodzakelijk om dit te bereiken en up-to-date te blijven. Maar dat is niet alles, ook de mentaliteit en positieve instelling van de behandelaar heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit. Bij Whiteline besteden we veel aandacht aan deze zaken.

Innovatie,

is ook iets wat meehelpt om de kwaliteit en het werkplezier te verhogen. Nieuwgierig zijn naar nieuwe ontwikkelingen is een must om te toenemende mogelijkheden van de tandheelkunde te blijven ontdekken. Ook stagiaires en jonge behandelaren helpen daar aan mee, zij zijn het immers vaak die de allerlaatste technieken meenemen van hun opleidingen. Zo ontstaat er een dynamiek van kennis, nieuwgierigheid en kwaliteit door de praktijk.

De patiënt of cliënt, op de eerste plaats,

wat hij of zij wil staat voorop. Maar wat iemand wil hangt af van wat er mogelijk is en of het betaalbaar is. En ook dat is iets wat een belangrijke taak is van ons team, heldere voorlichting: wat kan er allemaal, wat is het, wat gebeurt er, de gevolgen en wat kost het? De mens bestaat uit meer dan een tand of een gebit. Ieder individu is anders en vereist dus een andere aanpak. Dat zijn allemaal zaken die je wilt en moet bespreken met elkaar. Misschien niet bij een vulling, maar wel als er meer aan de hand is. Het kan ook zijn dat u bang bent voor een behandeling, dat is zeker niet uitzonderlijk. Ook berusten mensen vaak met een bepaalde gebitssituatie, terwijl er meestal nog mogelijkheden zijn.

Service die u verwacht,

is de service die wij moeten geven alsof we zelf behandeld worden. Dan voelt iemand zich klant. Dat betekent een goede bereikbaarheid, op prettige wijze ontvangen worden, goede afspraken en uiteraad een zo prettig mogelijke behandeling. Maar dat vraagt natuurlijk ook iets van diegene die behandeld wordt, ook die moet daaraan meewerken. Alleen kunnen wij het niet.

Uiteindelijk resultaat,

is samen met de wijze waarop, datgene wat telt. Ging de behandeling prettig, had ik niet teveel, liefst helemaal geen pijn? Kan ik nu goed kauwen, is het mooi geworden? En heel belangrijk, gaat het vele jaren mee? En heb ik een zekere garantie? Over dat laatste kunnen wij kort zijn, ja dat heeft u, sowieso over uw vullingen en kronen. Bespreekt u dit met uw tandarts.

Meer dan tevreden patiënten of cliënten, daar gaan we helemaal voor!

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur 
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


 

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. 

Neem direct contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen.