mondhygienist houten.jpg
Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten

Mondhygiënist Houten: voor een schoon en hygiënisch gebit

Een schoon en hygiënisch gebit voorkomt veel tandproblemen in de toekomst. Whiteline Mondhygiënist Houten helpt u om uw gebit schoon te houden. Onze mondhygiënisten reinigen uw gebit grondig en geven deskundig advies.

Hoewel twee keer per dag poetsen belangrijk is, is het niet altijd voldoende om tandplak te voorkomen. Zelfs met een elektrische tandenborstel, flosdraad en tandenstokers is het lastig om alle tandplak en tandsteen te verwijderen. Onze mondhygiënist Houten reinigt de moeilijk bereikbare plekken en verwijdert aanslag en tandplak grondiger dan u het zelf kunt.
 

Regelmatig bezoek voorkomt problemen

Vergelijk uw gebit eens met aan auto. Net als uw gebit moet uw auto ook netjes onderhouden worden. Daarom maakt u uw auto regelmatig schoon en doet u uw best om olie en koelvloeistof bij te vullen als dat nodig is. Toch is het van belang om de auto zo nu en dan in te plannen voor een kleine of grote beurt bij de garage. Pas dan weet u zeker dat uw auto in uitstekende conditie is.

Zo is het ook met de mondhygiënist. Natuurlijk is kunt u zelf een hoop doen om uw gebit schoon te houden, maar de mondhygiënist kan net wat meer. Zij is ervoor opgeleid, heeft de juiste materialen en de juiste kennis. En niet onbelangrijk: de mondhygiënist kan veel beter in uw mond kijken, dan u het zelf kan. Daarom is een halfjaarlijkse afspraak met de mondhygiënist Houten geen overbodige luxe. Alleen door van tijd tot tijd naar de mondhygiënist te gaan, kunt u uw gebit in topconditie houden!

"Alleen door van tijd tot tijd naar de mondhygiënist te gaan, kunt u uw gebit in topconditie houden!"

Mondhygiëne bij kinderen

Kinderen zijn ook welkom bij onze mondhygiënist Houten! Tandheelkundig Centrum Whiteline neemt deel aan het 'Gewoon Gaaf', een initiatief van het Ivoren Kruis. Gewoon Gaaf is een individuele cariëspreventiemethode op basis van risicoschatting voor kinderen van 0-18 jaar. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.


  

Al onze mondhygiënistes zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten ( KRM).

 

Veelgestelde vragen

Waar staan jullie voor?

Whiteline Mondhygiënist Houten staat voor goede kwaliteit, enthousiasme en werkplezier. Misschien lijkt dat een open deur, maar dat is het niet. Uiteraard wilt u dat de mondhygiënist deskundig is en u op een professionele wijze helpt. Maar bij Whiteline mag u ook verwachten dat de sfeer goed is en de service vriendelijk. Wij heten u welkom met een glimlach!

Onze mondhygiënisten genieten van hun vak en dat is merkbaar als client. We zetten u als patiënt voorop en luisteren goed naar uw vragen of wensen. Meer over onze aanpak vindt u hier.

Is een bezoek aan de mondhygiënist pijnlijk?

Veel mensen in Nederland hebben angst voor een bezoek aan de tandarts of de mondhygiënist. Bij Whiteline Mondhygiënist Houten begrijpen wij dat. Daarom proberen we u altijd op uw gemak te stellen. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het verwijderen van hardnekkige tandsteen in een zeldzaam geval pijn kan doen. Als u dat fijn vindt, kunnen we u daarom plaatselijk verdoven. Sowieso luisteren we altijd goed naar uw wensen en doen we niets wat u niet prettig vindt.

Waar zit de Mondhygiënist Houten?

Onze mondhygiënist Houten maakt deel uit van Tandheelkundig Centrum Whiteline. Wij zitten in het oude Dorp, in het medisch centrum op de Prins Bernardweg 69. Onze contactpagina vindt u hier. De afdeling mondhygiëne bestaat uit twee professionele mondhygiënistes. U kunt bij hen elke werkdag van de week terecht.

Kan ik een afspraak maken als ik geen klant ben bij Whiteline?

Ja, dat kan! Ook als u geen klant bent bij Tandheelkundig Centrum Whiteline kunt u een afspraak maken met onze mondhygiënist Houten. Wij helpen iedereen, of u nu klant bent bij Whiteline of niet. Ook als u niet uit Houten afkomstig bent, bent u bij ons welkom. Hoe kan ik een afspraak maken met de mondhygiënist? Een afspraak maken kan op twee manieren. U kunt naar ons bellen of u kunt hier het afsprakenformulier invullen als u vaste klant bent.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur 
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


 

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. 

Neem direct contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen.