tandarts houten.jpg
Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
U bevindt zich hier: Tandarts Houten

Tandarts Houten, uw betrokken tandarts

Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistentes bieden een breed scala aan tandheelkundige zorg, waaronder reguliere controles, tandheelkundige behandelingen en mondhygiëne. Onze praktijk in Houten is uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen, wat betekent dat we in staat zijn om onze patiënten de meest efficiënte en comfortabele behandeling te bieden. Wij staan voor vriendelijkheid, professionaliteit en innovatie. Onze praktijk is gelegen in Houten.

Voor welke tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons terecht?

Bij Whiteline Tandarts Houten kunt u terecht voor tandheelkundige behandelingen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan esthetische- en cosmetische tandheelkunde, frameprothese en mondhygiëne. Al onze specialisten zijn goed opgeleid, gecertificeerd en aangesloten bij de desbetreffende kwaliteitsregisters.

Hoe gaat het eerste bezoek bij Whiteline Tandarts Houten?

Tijdens u eerste bezoek aan Whiteline Tandartspraktijk Houten doen we uitgebreid onderzoek om de gezondheid van uw gebit te beoordelen. Onze specialisten zullen er alles aan doen om u op uw gemak te stellen en uw tandheelkundige gezondheid te evalueren. Tijdens dit eerste bezoek zullen we uw gebit grondig inspecteren en uw tandheelkundige geschiedenis bespreken. We zullen ook met u bespreken welke tandheelkundige zorgen er nodig zijn en hoe we die het beste kunnen aanpakken. Heeft u angst voor de tandarts? Geef dit vooral bij ons aan. Wij proberen rust te creëren, en de behandeling gefaseerd uit te voeren zodat u (en u kinderen) angstvrij naar onze tandartsprakijk kunnen komen.

tandarts houten

Hoe is Whiteline Tandarts Houten bereikbaar?

Onze tandartspraktijk in Houten bevindt zich in Zorggebouw Houten. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Onze praktijk is rolstoelvriendelijk, en er is een lift aanwezig in het pand.

Tandartstarieven en vergoeding

De tarieven van tandarts- en orthodontische behandelingen zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De vergoeding die u kunt ontvangen voor een behandeling is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Bekijk de tarieven van Whiteline Tandarts Houten hier.

Waarom is een gezond gebit belangrijk?

  •  Zorgt voor een goede spijsvertering
  •  Goed voor uw zelfvertrouwen
  •  Het voorkomt ernstige gezondheidsproblemen, zoals ontstekingen en infecties
  •  Het versterkt uw immuunsysteem

Dé tandartspraktijk van Houten

Een tandarts bij u in de buurt, die u de beste zorg levert. Dat is Whiteline, uw tandarts in Houten. Wij hebben momenteel GEEN ruimte voor nieuwe patiënten. Maak een afspraak voor u eerste bezoek aan onze Tandartspraktijk aan Houten. Heeft u vragen over onze Tandarts Houten? Bel ons dan gerust, wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via  030-6351151 

 

 

tandarts houten

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur 
Donderdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


 

We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. 

Neem direct contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen.